Vejle ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling i Vejle

Leder du efter en rigtig dejlig ansigtsbehandling i Vejle og ønsker du at få en ansigtsbehandling fra en kvalificeret og professionel behandler?

 

Hvis du gør, så forstår jeg dig godt. Derfor sætter jeg en stor ære i at give dig den allerbedste ansigtsbehandling du overhovedet kan finde her i Vejle. Jeg har gennem mange år specialiseret mig i at give mine kunder den ultimative ansigtsbehandling og mine kunder går altid herfra med fornyet glød i huden.

Vejle Ansigtsbehandling

Detox Ansigtsbehandling i Vejle

Her hos Malinee tilbyder jeg flere forskellige behandlinger b.l.a en “detox ansigtsbehandling”. Hvis du vælger denne skønne behandling bliver din hud renset helt ned i dybden hvor den samtidig eliminerer de døde hudceller og strammer porerne på. Denne proces hjælper huden med at genoprette den naturlige og smukke hudfarve.

Skin jet behandling

Søger du en skin jet behandling i Vejle og omegn er du kommet til det rette sted. Her hos Malinee er nemlig det eneste sted i trekantsområdet du finder denne yderst populære behandlingsform.

Skin jet giver en utrolig effektiv behandling som efterlader din hud utrolig glat, blød og glød. Du kan tydeligt se resultatet allerede efter første behandling.

Ansigtsbehandling Vejle

Professionel behandler i Vejle

Hos Malinee går jeg meget op i at du får kvalitet, nærvær, velvære, ro, forkælelse, energi og i det hele taget bare en dejlig afslappende oplevelse. Du kan altså være helt sikker på at når du træder ind på klinikken i centrum af Brejning, nær Børkop, så får du en top professionel behandling. 

 

Jeg, Malinee, har behandlet i rigtig mange år efterhånden og jeg er overbevist om at jeg kan give dig lige præcis den oplevelse du drømmer om. Prøv selv.

 

Hvis du stadig ikke er helt overbevist kan du også læse nogle af de anmeldelser jeg har fået på min Facebook side. Anmeldelserne er skrevet af personer der tidligere har fået en ansigtsbehandling hos mig og anmeldelserne ligger også frit tilgængeligt på min Facebook side.

 

Fik en fantastisk ansigtsbehandling med Skin Jet i går☺️ vil helt klart anbefale denne behandling til andre👍 huden bliver så lækker efterfølgende – glæder mig allerede til næste gang😊 Malinee er fantastisk til det hun gør😊

Lene Dahl

5/5

Helt fantastisk ansigtsbehandling – det er længe siden jeg har været SÅ afslappet og følt mig SÅ forkælet!!! Kom afsted!!! Der er ALTID en anledning til selvforkælelse! ⭐️

Sascha Dupont Conner
5/5

Sød, smilende, grundig og dygtig!Absolut top professionelle behandlinger, kan varmt anbefales

Camilla Linee Harbo
5/5
Ansigtsbehandling Vejle

Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171