Fodbehandling

Få sunde og velplejede fødder

 • Fodbehandling (60 min)

  Fodbehandlingen starter med et dejligt lunt fodbad med urtesalt. Herefter undersøges fødderne inden beskæring og slibning af hård hud samt evt. fjernes ligtorne mm. Klipning, slibning og rensning af neglene. Afsluttes med negleolie og plejende fodskumcreme.

 • Luksus fodbehandling med massage (75 min)

  Fodbehandlingen starter med et dejligt lunt fodbad med urtesalt. Herefter undersøges fødderne inden beskæring og slibning af hård hud samt evt. fjernes ligtorne mm. Klipning, slibning og rensning af neglene. Afsluttes med negleolie, lækker plejende fodcreme og en skøn afslappende fodmassage.

 • Vortebehandling (30 min)

  Behandling af fodvorter. Beskæring af fodvorterne, hvorefter der behandles med Verrutop. Her er det vigtigt at huske at spritte fodvorterne af to gange om dagen derhjemme mellem behandlingerne.

Tillægsbehandlinger: 

 • Vinylux fødder

  Alm hel lak på fødder. (Varighed 15 min)

 • Vinylux Fransk fødder

  Alm fransk lak på fødder. (Varighed: 30 min)

 • Shellac Hel lak

  Ifm. fodbehandling. Shellac hel lak (Varighed: 30 min)

 • Shellac - Fransk lak

  Ifm. fodbehandling. Shellac hel lak (Varighed: 30 min)

 • Paraffinbehandling (15 min)

  Varm paraffinbehandling giver en ekstrem blød og dejlig hud. Anbefales til ru og tør hud, dybe hælrevner, Psoriasis, eksem og kolde fødder, men også til ren velvære. Lindrer også ved gigt og ledsmerter, da det øger blodcirkulationen og giver et stort velvære. Paraffinbehandling tilbydes i forbindelse med en fodbehandling. Fødderne bliver smurt i en lækker fugtgivende collagen creme og dyppes ned i det varme paraffinkar et par gange, og bliver efterfølgende pakket ind i 5 min. Behandling afsluttes med fodskumcreme og negleolie.

 • Delbehandling (15 min) – kan bookes efter aftale

  Er til dig som har nedgroet negle, ligtorne mm. Så kan du efter aftale få en delbehandling imellem dine fodbehandlinger eller efter behov.

 • SPA behandling 1 – fodpeeling (15 min)

  Tilbydes i forbindelse med en fodbehandling. Indeholder en lækker peeling og massage af underben og fødder, der fjerner døde hudceller og efterlader huden ren og blød.

 • SPA behandling 2 – fodpeeling & maske (30 min)

  Tilbydes i forbindelse med en fodbehandling. Indeholder en lækker peeling af underben og fødder, der fjerner de døde hudceller og efterlader huden ren og glat. Efter endt fodbehandling påføres en fantastisk blødgørende og fugtgivende fodmaske. Afsluttes med en skøn afslappende massage af underben og fødder.

fodbehandling vejle
Ansigtsbehandling Vejle

Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171