Beauty Angel Lys

Beauty Angel Lys

Beauty Angel tilbyder dig en speciel non-invasiv lysbehandlingsteknologi, der fremmer vævsarbejde og opheling i huden på en anden måde end hudpleje ingredienser og peeling kan.

Beauty Angel lys er energi, og netop energien bruges målrettet i huden for større og hurtigere aktivitet og reparation. Bindevævscellerne i huden absorberer Beauty Angels specifikke lysteknologi og påvirkes til at være mere aktive i vedligeholdelse af huden og dermed en mere balanceret hudoverflade.

Beauty Angel lysbehandling tilbydes som skræddersyede signaturbehandlinger til dit akutte behov og som et lysbehandlingsforløb for maksimal hudindsats mod en mere klar, ungdommelig og ensartet hud.


Beauty Angel lysbehandlingsforløb 

Jeg anbefaler et intensivt kurforløb 1-2 gange om ugen i 6-12uger, for at rykke ekstra på dine hudresultater. Ideelt hvis du ønsker at arbejde intensivt på f.eks. linjer, rynker, grove porer, acne, ar, rødme, karsprængninger, strækmærker mm. Inkl. Afrensning,  Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, 15 minutters Beauty Angel lys og afsluttende cremepleje.

Ansigtsbehandling Vejle
Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171