Om Malinee

Hos Malinee får du en professionel, personlig, nærværende og afslappende oplevelse, hvor du, som kunde er i centrum. Du vil opleve velvære, ro, forkælelse, og få fornyet energi gennem skønhedspleje/behandling fra top til tå.

 

Jeg tilbyder en bred vifte af professionelle behandlinger indenfor skønhedspleje, alt lige fra ansigtsbehandling, fodbehandling, hårfjerning med voks eller laser, Shellac eller Thai fodmassage. Uanset hvilken en af de skønne behandlinger, du vælger, sørger jeg for at give dig en vidunderlig og afslappende oplevelse, fuld af forkælelse og velvære.

Jeg holder mig løbende opdateret med uddannelser og kursus, for at give dig en professionel og seriøs behandling, samt kyndig vejledning i hud-, fod problemer og produkter.

Ansigtsbehandling og fodpleje

Klinikken ligger i centrum af Brejning (ovenpå Home) nær Børkop. Der er gratis parkering lige ved døren. Klinikken er dejlig behagelig, lyst og hyggelig klinik med god energi og atmosfære, hvor du kan slappe helt af og nyde en kop kaffe/te, mens bliver forkælet og mærker fornyet energi og velvære i krop og sjæl.

 

Jeg glæder mig til at forkæle dig, så du vil gå svævende herfra med følelsen af velvære fra top til tå.

Ansigtsbehandling Vejle
Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171