CND Shellac

CND SHELLAC

Shellac lægges som en normal lak, men består af flere lag, som hver især skal have lov til at tørre, inden næste lag påføres. Lakken tørrer og hærdes under en LED-lampe. Forskellen på almindelig neglelak og en Shellac-behandling er nemlig, at Shellac ikke kan lufttørre. Det er hærdelsesprocessen, der giver behandlingen dens lange holdbarhed.

Farvepaletten til Shellac er den samme som almindelig neglelak, men ved en Shellac vil overfladen hverken krakelere, blive ridset eller miste sin glans, før der er gået 2-3 uger. Der tilbydes både Shellac både på hænder og fødder.

cnd shellac

CND VINYLUX

En langtidsholdbar og prisvindende neglelak, der tilbydes både på hænder og tånegle. 

Der er en række fordele ved CND Vinylux. Ved brug af både farve og topcoat sammen, får du op til 7 dages holdbarhed (endnu længere ved tånegle).

Efter påføring af Vinylux tager det blot 8-9 min at tørre. Basecoat er allerede i neglelakken, så den behøves ikke. Og selvom Vinylux virker stærkere end almindelig neglelak, fjernes det med ganske almindelig neglelakfjerner. 

cnd vinylux

Manicure

Med en manicure sikrer du, at dine hænder fremstår pæne og velplejede. Håndpleje er en ting, som mange personer forsømmer, men faktisk har brug for. 

Det kan være, du har et arbejde, hvor du bruger dine hænder meget og derfor slider på dem. Det kan også være, at du blot vil have, at dine hænder fremstår pæne og plejede til dit arbejde. Uanset hvad, tager jeg mig gerne af behandlingen.

Proceduren er som følger:

Hænderne afvaskes. Neglebånd fjernes og neglene files og poleres med negleolie. Behandlingen afsluttes med en let håndmassage.

Besøg mig i Børkop, nær Vejle, eller kontakt mig her på siden

Hvad enten du har brug for Shellac, Vinylux eller en manicure, hjælper jeg gerne med behandlingen af dine negle og hænder. Og når du har fået ordnet dine hænder, kunne du da passende få ordnet fødderne med en af mine fodbehandlinger.


Min klinik ligger i Børkop, nær Vejle, og du er velkommen til at kigge forbi til tidsbestilling, eller kontakte mig via telefon eller kontaktformular her på siden. 

Ansigtsbehandling Vejle
Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171