pHformula

pHformula er pharma-cosmeceuticals og befinder sig imellem den nye generation af cosmeceuticals og lægemidler.

pHformula er markedsledende inden for udvikling af innovative og yderst effektive skin resurfacing hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger. Den unikke kombination af dermatologiske ingredienser gør pHformulas produkter & behandlinger til markedets mest forebyggende, genoprettende og resultatskabende.

 

pHformula er baseret på forskning med mere end 30 års kombineret videnskabelig og medicinsk erfaring og er kendt for innovative, forskningsbaserede viden og kvalitetsprodukter til de æstetiske, medicinske og farmaceutiske markeder. pHformula produkter og behandlinger (kontrolleret dermatologisk skin resurfacing) er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede inaktive celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparerer og regenerere sig selv. pHformula er til dig der specielt ønsker målrettet, skræddersyet, effektive, resultatskabende og ufarlige alternativer til kirurgisk indgreb.

 

pHformulas unikke og resultatorienterede produkter og ART ansigtsbehandlinger genskaber, styrker og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordringer. Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

Essentials boxes more background

pHformula egner sig til forskellige hudproblemer, herunder både problematisk hud som akne-udbrud, sart hud eller hud i for tidlig aldring. Overordnet fokuserer pHformula målrettet og effektiv på behandling af 4 problematikker:

 

A.G.E: For dig der har moden, ældet, for tidlig ældet hud. Hvis din hud viser begyndende linjer og rynker.

 

M.E.L.A: Fokus på hyperpigmentering i huden. Pigmentskjolder kan blandet fremprovokeres af for meget soldyrkelse og hormonelle forandringer.

 

A.C.N.E: Problemer med akne, fedtet hud eller forstørrede og grove porer.

 

C.R: Sart og sensibel hud. Tendens til rødme eller har karsprængninger, rosacea, eksem mm.

Fordele ved pHformua

 • Pharma-cosmeceutical
 • Dermatologisk testet, kontrolleret skin resurfacing system
 • Banebrydende videnskabelige produkter
 • Effektiv, let, enkelt og unikt behandlingssystem & leverancesystem (PH-DVC)
 • Farmaceutiske ingredienser
 • Ingen farvestoffer
 • Ingen lanolin
 • Parabenefri konserveringssystem
 • Non-comedogen
A.C.T.I.V.E. formula

pHformula er til dig der ønsker effektive, målrettet resultatskabende produkter og behandlinger, skræddersyet netop til din hudtype, tilstand og behov. Derfor sælges pHformula produkter hellere ikke online. Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller produkter din hud har brug for, er det en god ide at booke en Gratis Hudplejeshopper på 30 min. Du vil få fortaget en hudanalyse, og ud fra din hudtype og behov rådgives du om produkter og et evt. behandlingsforløb.

 

pHformula Protonpen – med fokus på needling behandlinger

Ved needlingbehandling arbejdes der med bittesmå nåle, som laver små mikroskopiske huller i huden. Når der skabes et lille hul i huden, resulterer det i, at kroppens naturlige forsvarsmekanisme stimuleres til at hele sig selv. Dette sætter gang i den naturlige kollagen og elastin produktion.  

Huden bliver, kort fortalt yngre. 

pHformula har udviklet en helt unik Protonpen, der med ekstrem nøjagtighed kan penetrere huden uden, at det mærkes særligt.  

Nano + Micro + pHixel – Hvad er forskellen?

Den store forskel melle pHixel, nano- og microneedling behandlingerne er nålene, hvor dybt de kan penetrere ned i huden, og hvilke solutions der må bruges.  
 
I forhold til selve nålene, så arbejder nanonålene af silikone i overfladen – 0,15 mm dybt lige under stratum corneum – hudens barriere. Mikronåle kan justeres i forskellige dybder, og nå fra epidermis til dermis – altså fra overhuden til læderhuden.  
 
Dette er din hudtype, og de udfordringer, der afgør hvilken behandling der er bedst for dig og din hud. Alle stimulerer celledelingen, og regulerer ophelingsprocessen (i variende grad) og de skaber hudfornyelse.

pHformula pHixel resurfacing

pHformula har som nogle af de første i verden, fundet formlen tl pixel peel, der kan udføre af pHformulas hudspecialister. Med pHformulas pHixel resurfacing behandling arbejdes der med en kombination af pHformula Alpha Amino acid solution og nanoneedling.  
 
AA solution indeholder en sammensætning af aktive ingredienser, der fremprovokerer, og accelererer celledelingen for at forbedre hudens generelle sundhed. Det er aktive ingredienser med fantastiske egenskaber, der fremmer sårhelingsresponsen stimulerer kollagen og elastinproduktionen, og øger derved vævets tykkelse, hudens fasthed og elasticitet, samt forbedrer hudstrukturen. Kan bruges til alle hudtyper og hudtilstande såsom kronisk rødme, akne, hyperpigmentering og ældet hud.  

Fordele ved pHixel

 • Fremmer kollagen og elastindannelsen 
 • Stimulerer hudens produktion af hyaluronsyre 
 • Stimulerer af EFG (epidermal growth factor)  
 • Accelereret celleregenerering  
 • Reparation af hudens barriere  

pHformula microneedling behandling

Microneedling skaber mikroskopiske kanaler, der stimulerer hudens naturlige kollagen og elastinproduktion. Det trigger kroppens helingsproces, hvilket genskaber og fornyer huden. Microneedling bruges sammen med vores transdermal solutions, som er udviklet til at aktivere cellens stofskifte. Det giver en forbedring af vævet, overfladens struktur og pigmentering samtidig med, at det fornyer, og genskaber huden.  
 
På den måde skabes en synergieffekt ,der stimulerer hudens naturlige helingsproces, øger kollagen og elastinproduktionen, fremmer foryngelsen af huden, og øger absorberingen af produkter ned i huden.  
 
Mikronåle kan justeres i længden fra 0,25 mm – 1,5 mm og kan altså arbejde fra epidermis til dermis. Da huden højest gennembrydes ned til 1,5 mm, er der derfor tale om en non-invasiv behandlingsmetode.  

Fordele ved pHformula microneedling

 • Forbedring af vævet og overfladens struktur og pigmentering 
 • Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker 
 • Reducerer forekomsten af fine linjer, rynker og forstørrede porer 
 • Øger absorbering af produkter gennem huden 
 • Genskaber øjeblikkeligt hudens glød og udstråling 
 • Styrker frigivelsen af aktive ingredienser  
 • Booster kollagen og elastinproduktion  
 • Fornyer og genskaber huden 

pHformula naoneedling behandling

Nanoneedling arbejder med nanonåle af silikone i en dybde på 0,15 mm, der laver mikroskopiske kanaler i hudens overflade.  
 
Det narrer huden til at sætte gang i hudens egen helingsprocess, og hudfornyelsen accelereres. Men det er kombinationen af pHformula solutions sammen med nanoneedlingen, der skaber en synergi, hvilket udmunder sig i en fin og forbedret hud, hvilket ses hurtigt. Huden fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen.  
 
Den pHformula udviklet protonpen og nananålene, stimulerer ikke alene huden til at forny sig selv, men absorberingen af de aktive ingredienser øges med 97%. Der er ingen risiko for skade af huden, når man får lavet en nanoneedling behandling hos pHformula, og man mærker ikke det store. Dog kan huden have en kortvarig, men ganske let, rødme efter endt behandling.  

Fordele ved pHformula nanoneedling

 • Kan bruges på alle hudtyper 
 • Øger absorberingen af aktive ingredienser med 97%  
 • Booster protonfrigivelsen i huden 
 • Styrker produktionen af ny kollagen og elastin  
 • Genskaber øjeblikkeligt hudens glød og udstråling  
 • Ideel ti de delikate områder – såsom øjnene og løberne.  

 

Glæd dig til at se og mærke forskellen på din huds sundhed – en sundere, smukkere hud i ro og balance.

Ansigtsbehandling Vejle
Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171