pHformula

pHformula er pharma-cosmeceuticals og befinder sig imellem den nye generation af cosmeceuticals og lægemidler.

pHformula er markedsledende inden for udvikling af innovative og yderst effektive skin resurfacing hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger. Den unikke kombination af dermatologiske ingredienser gør pHformulas produkter & behandlinger til markedets mest forebyggende, genoprettende og resultatskabende.

 

pHformula er baseret på forskning med mere end 30 års kombineret videnskabelig og medicinsk erfaring og er kendt for innovative, forskningsbaserede viden og kvalitetsprodukter til de æstetiske, medicinske og farmaceutiske markeder. pHformula produkter og behandlinger (kontrolleret dermatologisk skin resurfacing) er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede inaktive celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparerer og regenerere sig selv. pHformula er til dig der specielt ønsker målrettet, skræddersyet, effektive, resultatskabende og ufarlige alternativer til kirurgisk indgreb.

 

pHformulas unikke og resultatorienterede produkter og ART ansigtsbehandlinger genskaber, styrker og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordringer. Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

Essentials boxes more background

pHformula egner sig til forskellige hudproblemer, herunder både problematisk hud som akne-udbrud, sart hud eller hud i for tidlig aldring. Overordnet fokuserer pHformula målrettet og effektiv på behandling af 4 problematikker:

 

A.G.E: For dig der har moden, ældet, for tidlig ældet hud. Hvis din hud viser begyndende linjer og rynker.

 

M.E.L.A: Fokus på hyperpigmentering i huden. Pigmentskjolder kan blandet fremprovokeres af for meget soldyrkelse og hormonelle forandringer.

 

A.C.N.E: Problemer med akne, fedtet hud eller forstørrede og grove porer.

 

C.R: Sart og sensibel hud. Tendens til rødme eller har karsprængninger, rosacea, eksem mm.

Fordele ved pHformua

  • Pharma-cosmeceutical
  • Dermatologisk testet, kontrolleret skin resurfacing system
  • Banebrydende videnskabelige produkter
  • Effektiv, let, enkelt og unikt behandlingssystem & leverancesystem (PH-DVC)
  • Farmaceutiske ingredienser
  • Ingen farvestoffer
  • Ingen lanolin
  • Parabenefri konserveringssystem
  • Non-comedogen
A.C.T.I.V.E. formula

pHformula er til dig der ønsker effektive, målrettet resultatskabende produkter og behandlinger, skræddersyet netop til din hudtype, tilstand og behov. Derfor sælges pHformula produkter hellere ikke online. Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller produkter din hud har brug for, er det en god ide at booke en Gratis Hudplejeshopper på 30 min. Du vil få fortaget en hudanalyse, og ud fra din hudtype og behov rådgives du om produkter og et evt. behandlingsforløb.


Glæd dig til at se og mærke forskellen på din huds sundhed – en sundere, smukkere hud i ro og balance.

Ansigtsbehandling Vejle
Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171