5 gode grunde til at vælge en ansigtsbehandling

Der er stor forskel på en professionel ansigtsbehandling og den daglige hudplejerutine. For at opnå den smukkeste og mest optimale hud, kan man ikke nøjes med kun at udføre den daglige hudplejerutine. De bedste resultater opnås i en kombination af både ansigtsbehandling og den daglige hudpleje. Der er derfor mange gode grunde til at vælge en ansigtsbehandling, der sikrer dig de bedste resultater. I dette indlæg får du 5 gode grunde til at tilføje professionel ansigtsbehandling til din hudpleje-rutine.


Ro og velvære

Det er et velkendt fænomen, at selvforkælelse gør en mere lykkelig og booster ens humør, og det at forære sig selv en ansigtsbehandling er ingen undtagelse. De fleste oplever at blive gladere og mere afbalanceret ved regelmæssigt at få sig en ansigtsbehandling, da det giver dem et større overskud i hverdagen. 

 

En ansigtsbehandling er nemlig ikke kun forkælelse for huden, men i den grad også for sjælen og dit indre jeg. Under en ansigtsbehandling vil du opleve at kunne være helt afslappet og finde ro i, at en kyndig hudterapeut tager godt hånd om din hud. Det eneste du skal koncentrere dig om er at slappe af, dyrke roen og mærke nydelsen ved en ansigtsbehandling.

academie ansigtsbehandling

 

Få renset huden i dybden

En dybderensende ansigtsbehandling giver dig en bedre og dybere rensning, end du nogensinde ville kunne få derhjemme. En professionel ansigtsbehandling vil fjerne olieopbygning og snavs fra dit daglige miljø og fjerner grundigt alle de bakterier, som kan forårsage hudproblemer og urenheder. En god eksfoliering fjerner døde hudceller fra overfladen af din hud og renser dine porer, hvilket forbedrer absorptionen af andre produkter. Dette får også din hud til at se blødere og glattere ud.

 

 

Mange produkter til hjemmebrug reklamerer med at være dybderensende, men sandheden er nu engang den, at resultaterne aldrig vil være lige så gode som hos en professionel. Derudover tager hjemmeprodukterne ikke højde for din specifikke hudtype, hvorfor du risikere at beskadige din hud ved anvendelsen heraf. Ved en professionel ansigtsbehandling vil din hud blive renset i dybden med de midler og teknikker, der passer til netop din hudtype.

 

Ved professionel behandling anvendes teknikker, lys og forstørrelsesglas, så du er sikret at selv de mindste hudorme og urenheder bliver fjernet fra huden – uden at efterlade ar og betændelser, som man ellers risikerer ved at gøre det hjemme foran spejlet.


Du er i kyndige hænder

Produkterne der bruges under en professionel ansigtsbehandling, er oftere stærkere end dem, man kan købe til hjemmebrug. Det er de netop fordi, det er en professionel og erfaren hudterapeut, der benytter dem. En hudterapeut som ved lige præcis hvordan og hvor meget der skal bruges. Man får altså i bund og grund et usammenligneligt bedre resultat ved en professionel ansigtsbehandling.

 

Ved en professionel ansigtsbehandling vil du også få råd og vejledning til netop din hudtype. Dette vil forbedre din daglige hudplejerutine, så du kommer i besiddelse af lige netop dé produkter, der er bedst for dig og din hud. Når du går fra din ansigtsbehandling, vil du altså også være klogere på din hud og have en bedre forståelse for, hvad den har brug for i hverdagen. Sådan kan du passe på din hud og forebygge tegn på alder på den mest optimale måde.

Gode grunde til at vælge en ansigtsbehandling

 

Ansigtsbehandlingen fornyer hudens glød

Eksfoliering, massage og de andre teknikker der benyttes under en ansigtsbehandling vil også resultere i en frisk og fornyet hud. Det vil give dig en mere ensfarvet og sund hud med en strålende glød. Ved regelmæssige ansigtsbehandlinger vil du se de mest fantastiske resultater for din hud i ansigtet. Som en ekstra bonus vil din hud også blive strammet op grundet den forøgede blodtilførsel til området, så de små og fine linjer i ansigtet vil forbedres. En ansigtsbehandling vil altså forny hudens glød og genoprette din naturlige og smukke hudfarve.

 

Boost dit selvværd

Vi kender vel alle følelsen af at have købt en ny kjole, som bare sidder på den helt rigtige måde, og når vi tager den på, føler vi os smukke og selvsikre. Denne følelse vil en ansigtsbehandling også give dig, da den fornyede, strålende og glatte hud vil få dig til at føle dig smuk, og booste dig med selvtillid og gåpåmod. Nu er der kun tilbage at nyde livet og skrue helt op for smilet! – og så endda uden at bekymre dig om smilerynkerne i ansigtet!

Ansigtsbehandling Vejle

Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171