DERM ACTE EXPERT PEELING

Hvad er Derm Acte Expert peeling og hvordan virker det?

Derm Acte Expert peeling er en højtolerant peeling af huden som udjævner og renser huden. Det er en unik blanding af eksfoliering, aktive ingredienser og rensende vand. Denne kombination sikrer den mest effektive peeling, uden at huden lider overlast. Den aktive ingrediens vælges specifik til din hudtype og de problemer, som netop du døjer med. Det er også derfor behandlingen har så stor succes, da den er skræddersyet til klienten. Generelt vil peelingen mindske porerne og efterlade huden mat og klar. Behandlingen er ideel for kedelig hud, som mangler glød, og fungerer for alle hudtyper. Resultaterne fra behandlingen er synlige og ligeledes mærkbare lige fra første behandling af. Selve behandlingen bliver udbudt i tre versioner, som hver især virker mod unikke problemstillinger:

Derm Acte Expert peeling er en højtolerant peeling af huden som udjævner og renser huden. Det er en unik blanding af eksfoliering, aktive ingredienser og rensende vand.

Youth-Peel 50% - For hud med rynker og linjer.

Youth peel versionen er især god for ældre hud med rynker og linjer. Behandlingen har anti-aging effekter, og den giver glød til ansigtet. Problemet for hud med tidligt begyndende rynker er oftest at huden har mistet en masse af sin elasticitet, fordi hudens fedtlag er blevet for tyndt til at opretholde den sunde og spændstige hud. En fugtet og sund hud har nemlig bitte små blodårer, som er meget tæt på hudens overflade. Disse blodbaner giver huden, den næring den har brug for. Men bliver fedtlaget i huden for tyndt, vil blodårerne ikke kunne nå til hudens overflade, og huden får derfor ikke den nødvendige næring. Youth peel behandlingen vil dog aktivere huden igen og øge blodcirkulationen samt fugte huden godt, så du får de bedste vilkår for sund og ungdommelig hud igen. Du kan forvente fastere og mere elastisk hud, som er forbyggende mod rynker, men som også hjælper mod allerede eksisterende rynker. Faktisk er behandlingen også stimulerende for cellefornyelsen, og du vil derfor se en synlig forskel i rynker og linjer.

Uni-Peel 60% - for ujævn hud med manglende glød og pigmentforandringer

Uni peel versionen er ideel til ujævn hud med mange pigmentforandringer. Hvis din hud ligeledes er kedelig at se på og mangler glød, er denne behandling også perfekt mod disse problemstillinger. Behandlingen reducerer pigmentforandringer og renser epidermis. Det gør den ved at øge blodcirkulationen i huden og ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller. Ingredienserne i denne behandling virker farveudlignende og fugter huden godt, så den bliver mere elastisk. Peelingen vil også genoprette hudens glød ved at aktivere huden i ansigtet. Resultatet vil altså være en strålende jævn hud, som også er mere ensartet end før behandlingen.

Sebu-Peel 35% - For hud med akne og urenheder.

Sebu peel versionen er perfekt for hud med urenheder og akne. Denne peel vil fjerne overskydende tegl, som ofte er synderen ved akne og uren hud. Normalt har folk, som er generet af urenheder og akne, nemlig en overproduktion af tegl. Man ser det ofte i teenageårene, men det kan forsætte hele livet for enkelte. Overskuds tegl og olier vil dermed blive fanget i de åbne porer og ikke kunne undslippe igen. Da vil der opstå betændelse i poren, og det er det vi ser som bumser. Ved akne er der også andre faktorer der spiller ind, herunder ar. Dette hjælper behandlingen også med, da den fjerner alle de øverste døde hudceller. Dermed virker den farveudlignende og øger cellefornyelsen, så dine ar vil forsvinde hurtigere. Den vil ligeledes stramme porerne op, så de lukkes til. Snavs og olie får derved sværere ved at gemme sig i porerne og danne betændelsestilstande, som kan udvikle sig til akne og uren hud. Samtidig vil behandlingen give dig en strålende glød, og aktivere hudens cellefornyelse, så ujævnheder forsvinder og elasticiteten øges.

Hvor ofte skal jeg have behandlingen?

For det bedste resultat anbefales behandlingen som et forløb af 4 omgange, med 7 til 10 dages mellemhud. Dette giver huden tid til at regenerere sig mellem behandlingerne, men sikrer dig også et effektivt forløb med hurtige resultater.

Er der massage under behandlingen?

Leder du også efter en ansigtsbehandling, fordi det er afslappende, og ikke udelukkende fordi det er godt for din hud? Så er en Derm Acte Expert Peeling at anbefale. Under alle tre former for behandlingen modtager du nemlig også massage af decolte, skuldre, nakke og hovedbund, imens produkterne får lov at virke på huden. Alt du skal gøre er derfor at nyde behandlingen og din velfortjente pause fra den hektiske hverdag.

Ansigtsbehandling Vejle

Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171