Skin Jet-behandling

Skin Jet (60 min)

Skin Jet er en yderst professionel og meget effektiv ansigtsbehandling, der giver et tydeligt resultat allerede efter første behandling. Huden bliver utrolig glat, blød, ensartet og med en smuk glød i ansigtet.

 

Hudstrukturen bliver væsentlig forbedret:
  • Opfrisker og løfter og udglatter din hud og efterlader huden smuk, glat, ensartet.
  • Reducerer rynker og pigmentpletter.
  • Udglatter rynker og ar (mindre ar forsvinder ofte fuldstændigt).
  • Forbedrer uren hud og fjerner selv kraftig akne.

Dr. med. K. Kommender-Spira, der er skaber af Skin Jet-behandlingen, udvikler specialbehandlinger og løser hermed forskellige hudproblemer på en meget seriøs og effektiv måde. Hendes mand Dr. Ing W.H. Spira har udviklet hudslibningsmaskiner som komplementerer virkningen af de superbe ingredienser i de luksuriøse plejeprodukter. Begge har over 20 års erfaring i branchen og har fået en medicinsk godkendelse og certificering af deres produkter.

Gode grunde til at vælge en ansigtsbehandling

Skin Jet ansigtsbehandling består af:

  1. Undersøgelse af ansigtet for hudtype og hudproblemer.
  2. Rens af huden for gammel makeup og urenheder.
  3. Enzym peeling lægges på ansigtet. Det er en dybdegående maske, der fjerner døde hudceller.
  4. Hudslibning med mineralpude og destilleret vand, som renser porerne i dybden, skånsomt sliber og fjerner døde hudceller samt forhorninger.
  5. Dræning af huden for væskeophobning og affaldsstoffer via lymferne. Der gives bindevævsmassage til huden, som øger blodcirkulation til huden og efterlader en smuk glød.
  6. Indslusning af aktive produkter/serum med ultralyd i magnetfelt. Det røde/blå lys får de aktive produkter/serum til at trænge dybere ned i hudlagene og accelerere cellefornyelsen. Dette giver en bedre virkning og resultat. Ultralyd i magnetfelt: Løsner og afslapper vævet samt effektivisere overførsel af de aktive produkter. Ultralyd med rødt lys: Virker smertelindrende og muskelafslappende samt fedtreducerede. Ultralyd med blåt lys: Virker sammentrækkende på porerne på inflammatorisk hud og betændelsestilstande (effektiv mod akne, rosacea, stresset og uren hud).
  7. Efter Skin Jet-maskinen lægges, der en lækker fugtgivende maske på ansigtet
  8. Afsluttes med en lækker virkningsfuld creme.

Effekten er synlig allerede efter én behandling, men alt afhængig af din hud og alder, så anbefales det at få flere behandlinger, enten som et ”boost din hud” forløb eller regelmæssigt hver 4 til 6 uge.

Skin Jet-behandlingen er uden bivirkninger og for alle hudtyper, lige fra tør og irriteret hud, normal hud og til en fedtet eller aknefyldt problemhud. Hvis du er meget ude eller døjer med pigmentforandringer, karsprængninger, begyndende rynker og markante linjer, så vil du også opleve en god effekt af behandlingen.

Ansigtsbehandling Vejle
Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171