7 gode grunde til at få farvet dine vipper og bryn

Få farvet dine vipper og bryn

Bryn og vipper er en del af næsten en hver kvindes makeup-rutine. Men der findes et vældig godt alternativ til makeuppen, nemlig at få bryn og vipper farvet. I denne artikel kan du læse 7 gode grunde til at få farvet dine bryn og vipper.

Det fremhæver din naturlige skønhed

Hvorfor bruge lang tid på at lægge en naturlig makeup, der gerne skal være så naturlig at man opnår det populære no-makeup-look, når det er en mulighed at få farvet sine øjenvipper og øjenbryn, så de står skarpt hele tiden? Når du får farvet dine vipper og øjenbryn fremhæver du naturligt dine mest kvindelige ansigtstræk. Mørkere øjenvipper vil drage opmærksomheden til dine øjne, og derfor fremhæve dem. De mørkere øjenbryn vil give dit ansigt karakter, og faktisk siges det at markerede øjenbryn også fremhæver dine kindben, så dit ansigt dermed også ser slankere ud.

Få farvet dine vipper og bryn

Du sparer tid om morgenen

Er du en af dem der kan bruge 20 minutter på at få adskilt vipperne efter mascaraen er kommet på hver morgen eller måske bruge endnu længere tid på at få brynene til at sidde helt rigtigt? Så kan du sparer rigtig meget tid om morgenen ved at få farvet dine vipper og bryn hos en professionel. Selve behandlingen på salonen tager ikke længere end få øjeblikke og intensiteten samt farven bliver bestemt i samarbejde med Malinee ved ankomst i salonen. Du kan derfor opnå en meget mørk og dyb farve hvis du ønsker et mere markant udtryk. Men du kan også blot få defineret bryn og vipper, eller kun en af delene, for en meget naturlig fremhævelse af dine ansigtstræk. Uanset vågner du op hver morgen og er klar til at erobre verdenen, uden at bruge uanede mængder af tid på makeuppen.

Det er et godt alternativ til ingen makeup

Selvfølgelig kan det være tidsbesparende ikke at skulle lægge makeup hver morgen, men du er måske en af dem der i forvejen ikke har tid til denne luksus hver morgen? Der kan være forskellige årsager til at du ikke går med makeup, det kan være et aktivt valg eller måske er der kommet en lille ny til, som tager alt overskuddet fra dig. Men selvom man ikke har tiden, eller ikke gider at bruge tiden på det, vil man måske gerne have fremhævet sine øjne alligevel; i så fald er farvning et perfekt alternativ. Behandlingen tager nemlig ikke mange øjeblikke og resultatet holder i 3-4 uger. Det er altså ikke meget tid, der skal sættes af for at få et langvarigt resultat.

Det er nemt at få farvet vipper og bryn

At få farvet vipper og bryn er næsten en afslappende behandling. Det eneste, det kræver af dig, er at ligge på briksen med lukkede øjne, imens Malinee sørger for at dine vipper og bryn bliver smækre lækre. Selve farvningen er blot en væske, som skal sidde i nogle minutter før den nænsomt vaskes af igen. Det eneste ved behandlingen der kan mærkes, er ved retning af brynene, men dette gøres af en kyndig professionel, og det er derfor ovre på ganske få minutter. Samtidig bliver der brugt teknikker som mindsker smerten ved plukning af bryn, så det vil opleves mindre smertefuldt end hjemme foran spejlet.

Ingen bekymringer om løbende mascara

Vi kender vel alle sammen, det med at tage cyklen frem, og den blæsende og insisterende modvind får øjnene til at løbe i vand… det kan også være du har prøvet at skære løg til aftensmaden og pludselig har du sorte løbere ned ad kinderne, sekunderne før gæsterne ankommer. Helt absurd er det, når man bliver fanget i øs pøsende regnvejr, og ligner en druknet panda ved ankomst. Disse bekymringer undgår man med farvede bryn og vipper, for du behøver slet ikke at tage mascara eller tegne brynene op i din daglige makeup rutine. Så uanset hvad dagen byder dig, kan du stå med oprejst pande og nyde din ustoppelige skønhed.

Der kommer styr på brynene

Når du får farvet dine bryn, får du også rettet dem til. Øjenbrynene bliver plukket med en pincet i ønsket form, eller du kan lade Malinee finde din naturlige øjenbrynsform og fremhæve den. Så hvis dine øjenbryn er lidt ustyrlige lige nu, så frygt ej. Behandlingen vil definere dem og markere dine naturlige og skønne ansigtstræk. Derefter vil det også være nemmere for dig selv, at holde den smukke form vedlige med en pincet derhjemme. Men ellers kan man jo vedligeholde behandlingen og få farvet vipper og bryn omkring hver 3. til 4. uge.

Få det i kombination med andre behandlinger

Du kan også få farvet dine bryn og øjenvipper i forbindelse med en ansigtsbehandling, da vil prisen være en smule billigere for farvningen. På denne måde får du klaret det hele på en enkelt gang til salonen, og når du er færdig, vil du ikke kun være helt afslappet, men dit ansigt vil stråle efterfølgende. Ikke nok med at ansigtsbehandlingen har gjort huden mere elastisk og levende, vil dine ny-fremhævede øjenbryn og øjenvipper indramme dit smukke ansigt og give dig et smukt naturligt udseende uden brug af makeup.

Ansigtsbehandling Vejle

Kontakt Malinee

Har du spørgsmål inden du booker din behandling eller er der noget du er lidt i tvivl om. Så giv os et kald på: 

Eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi svarer inden 24 timer. Vi snakkes ved.

Ring på 26107171